(stop cadru) „Designerul” de la nord: Usatîi a pregătit o cămașă de forță pentru a calma spiritele la dezbateri electorale: „O voi trimite să fie în studiou”

„O voi trimite la doamna Bogza, să o aibă în studiou și la orice post de televiziune care organizează dezbateri electorale”, spune în live-ul de pe pagina sa de Facebook, Renato Usatîi. Acesta este răspunsul politicianului la situația de la dezbaterile din studioul Pro Tv de aseară, unde unul dintre invitați și-a ieșit din fire din cauza că moderatoarea i-a adresat întrebările în limba română și nu în limba rusă, în care acesta vorbește.

Foto: Captură video



Dezbaterile din studioul Pro Tv de aseară s-au lăsat cu scandal, în una dintre pauze. Unul dintre invitați și-a ieșit din fire din cauza că moderatoarea i-a adresat întrebările în limba română și nu în limba rusă, în care acesta vorbește.

La un moment dat, Alexandr Kalinin a aruncat cu sticla cu apă prin studiou și a declarat, nemulțumit, că „proprietatea privată unde se află va fi detaliat verificată”.


Pub