Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Program zilnic privind lucrările de întreținere a infrastructurii rutiere din capitală

   2038

Primăria municipiului Chișinău informează că serviciile municipale de profil vor executa pe parcursul zilei de vineri, 29 iunie, a.c., lucrări plombare a carosabilului degradat de pe străzile capitalei.

Astfel, muncitorii Î.M. Regia „EXDRUPO" vor interveni prin lucrări de întreținere a îmbrăcămintei asfaltice pe bd. Grigore Vieru, str. Mihai Sadoveanu și pe str. 31 August, 1989. De asemenea, drumarii vor continua reabilitarea căilor de acces spre instituția de învățământ din bd. Dacia, 52, iar pe str. I. Inculeț va fi așternut ultimul strat de asfalt.

Totodată, pe timp de noapte, sunt desfășurate și lucrări de lichidare a situațiilor de avariere de pe carosabil prin metoda de injectare a betonului asfaltic pe străzile capitalei.

În context, serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată intervenția pentru reparația drumarilor sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.