Platforma pentru Egalitate de Gen invită 30 de tinere să participe la Academia de Liderism Feminin. Cum se pot înregistra

204214142_4305495479471996_7309415581193713197_n
Foto: Platforma pentru Egalitate de Gen

Platforma pentru Egalitate de Gen invită 30 de tinere să participe la Academia de Liderism Feminin unde acestea vor avea posibilitatea să își aprofundeze cunoștințele în domeniile drepturilor omului, egalitatea de gen și discriminarea de gen.

Scopul Academiei Naționale de Liderism Feminin este de a spori vizibilitatea și participarea tinerelor activiste pentru drepturile omului în viața publică.

Participantele la Academia Națională de Liderism Feminin vor fi în măsură să aprofundeze cunoștințele lor în domeniul drepturilor omului, egalitatea de gen și discriminarea de gen.

Academia Natională de Liderism Feminin se va desfășura în două etape. Prima etapă va fi o pregătire intensivă de trei zile, iar a doua etapă va consta în implementarea programului de mini-proiecte realizate de absolventele academiei.

Formularul de participare poate fi completat aici până pe 10 iulie.

Criterii de eligibilitate:
# femei/fete ce apără drepturile omului/drepturilor femeilor;
# femei/fete cu experiență într-o mișcare a drepturilor omului de cel mult două ani;
# femei/fete care au potențialul de a deveni lideră sau de a susține ferm drepturile femeilor în comunitatea sau organizația lor.

Mai multe detalii vezi AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente