O porțiune a străzii Inculeț din Chișinău intră în reparație. Cum va fi redirecționat transportul public

Foto: autoblog.md

În perioada 29 iunie – 1 iulie, va fi suspendat traficul rutier pe strada Ion Inculeț din capitală. Aceasta pe tronsonul cuprins între străzile Gheorghe Cașu și Pan Halippa, informează autoritățile municipale.

Transportul public va fi redirecționat în modul următor:

Traficul rutier va fi suspendat în legătură cu executarea lucrărilor de reparație curentă a străzii Ion Inculeț, cu renovare învelișului asfaltic.

În cele câteva zile circulația transportului public va fi organizată astfel:

# traseul rutei de autobuz nr. 9 se modifică în direcția or. Codru – de pe str. A. Mateevici pe străzile Pan Halippa, șos. Hâncești, str. Miorița, str. Grenoble și în continuare pe traseul stabilit.

Iar retur – de pe str. Grenoble pe străzile N. Testemițanu, Vladimir Korolenco, Gheorghe Asachi, Pan Halippa, Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

# traseul rutelor de microbuz nr. 125, nr. 190 și nr. 191 se modifică în direcția spre str. N. Testemițanu – de pe str. Tighina pe străzile A. Mateevici, Pan Halippa, șos. Hâncești, str. Miorița, str. Grenoble, str. N. Testemițanu și în continuare pe traseul stabilit.

Iar retur – de pe str. N. Testemițanu pe străzile Grenoble, Gheorghe Asachi, Pan Halippa, Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente