(video) Premieră în istoria Republicii Moldova: Primul podium la o competiție internațională de Automobilism

În premieră în istoria Republicii Moldova a fost câştigat un loc pe podium la o competiție internațională de Automobilism, care a avut loc în weekend în Letonia, de către un pilot cu licență internațională moldovenească, sub drapelul Republicii Moldova!

Un trofeu de argint a fost ridicat de către Andrei Maxian în prima etapă a ediţiei din 2021 a Campionatului European de Autocross, organizat sub egida FIA! Întrecerea sportivă a fost reluată după o pauză în 2020 din cauza pandemiei globale.

Cursa propriu-zisă începe de la ora 3:08

Ţara noastră este reprezentată în competiţia din statul baltic din acest an doar de către pilotul Maxian Andrei.

Împreună cu Losi Serghei, aceştia au mai participat în trecut la etape ale Campionatului European de Autocross, dar atunci au reprezentat Ucraina și Bulgaria. Licențele le-au fost emise de aceste state din motiv că Federaţia de Automobilism din Republica Moldova (FARM) nu putea emite licențe internaționale, nefiind membră FIA, lucru însă care s-a schimbat din decembrie 2019.

Următoarea etapă a Campionatului European de Autocross va avea loc deja în weekend-ul care se apropie, în Lituania. Îi urăm succes în continuare lui Andrei!

https://www.facebook.com/andrei.maxian.5/posts/1811400085687983?cft[0]=AZXv6oF0OgIX1OeNPNICaG8uhVcXIClSX2ogPH19HKYp6_La0x5twCRl_Gdz6ooArzdAfUhXFWHcOIi6vhRGhXF87eAYLGUjZ1EyNv5Nh_UTfZ7t7JoEC36tAaO07INavRw&tn=%2CO%2CP-R

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/