GBS: Noul Haval H6 – SUV-ul de nouă generație

Articol de: “GBS” SRL

Great Wall Motor a prezentat noua generație a SUV-ului Haval H6 în vara anului trecut, un model care a devenit deja un adevărat bestseller, ajungând la 376.864 de unități vândute în 2020.

Noul SUV cucerește de la prima vedere, este un lider absolut, întotdeauna pregătit pentru orice teste și aventuri incitante!

Crossoverul actualizat are dimensiuni mai mari decât predecesorii săi şi în funcție de configurație poate fi dotat cu un motor turbo pe benzină de 1.5 sau 2.0 litri. Pentru oricare dintre motoare puteți alege între tracțiunea față sau tracțiunea integrală.

SUV-ul se bazează pe noua platformă modulară uşoară numită L.E.M.O.N., capabilă să reziste chiar și la cele mai severe crash teste. Datorită caroseriei ușoare, noul Haval H6 a devenit cu 14.5% mai econom în ce priveşte consumul de carburant.

Interiorul mașinii surprinde cu stilul său minimalist, completat de elemente spectaculoase: selector de viteze rotativ, tablou de bord digital de 10.25 inci și un ecran tactil de 12.3 inci pe care rulează sistemul multimedia.

Cu linia de echipare TOP aleasă vă veți simți excelent încă din prima clipă, pentru că include printre altele: acoperiș panoramic, head-up display W-HUD, sistem de climatizare pe două zone, precum și alte funcții/dotări speciale care oferă confort optim în timpul călătoriilor.

Pe lângă exteriorul și interiorul actualizat, a treia generație Haval H6 impresionează cu o gamă largă de echipamente – una dintre cele mai remarcabile din segmentul său. SUV-ul oferă un nivel ridicat de confort și alte numeroase dotări precum sistem de camere cu vizualizare la 360 de grade, asistent la parcare, senzori de ploaie și lumină care se declanșează în condiții meteorologice instabile sau când nivelul luminii de zi se schimbă, etc.

Nivelul fără precedent de confort și sistemele de siguranță active și pasive, combinate cu noul design al SUV-ului actualizat, îndeplinesc pe deplin toate cerințele conducătorilor auto și stabilesc un nivel nou de standarte de călătorie.

Alegeți simplitatea și aflați răspunsuri la toate întrebările testând noul SUV Haval H6 în condiții reale de trafic!

Vă așteptăm în salonul GBS pe adresa:
Chișinău, str. Calea Orheiului 20/2.
Pentru detalii și înscriere la test-drive apelaţi 022-022-500
www.haval.md

*Echipamentul vehiculului poate fi opțional și diferă în funcție de echipare.

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/