(video) Accident înfiorător în Bender. Un şofer şi-a văzut moartea cu ochii şi nu a mai putut să o evite

Un accident rutier care s-a produs în această după amiază, în jurul orei 15:10, într-o intersecţie din oraşul Bender, a fost din păcate fatal pentru un şofer care s-a pomenit într-un loc şi moment nepotrivit. Camere de supraveghere au surprins ce s-a întâmplat.

Din imagini se poate observa cum un KAMAZ încărcat cu pământ, care tracta şi o remorcă, fără a încetini intră în trei autoturisme. După coliziune, ansamblul de vehicule grele s-a răsturnat.

https://youtu.be/clFTrERFDfc
VIDEO: mvdpmr.org

Impactul frontal cu o Toyota pur şi simplu l-a strâns pe conducătorul acesteia. Bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc, aflându-se singur în maşină.

De cealaltă parte, martorii l-au ajutat pe șoferul și pasagerul să iasă dintr-un alt automobil lovit marca VW. Unul dintre ei a fost internat la spital cu mai multe traumatisme şi plăgi în zona capului. Lovit a fost şi un Mercedes-Benz. Camionagiul însă a putut ieşi singur din cabină.

Polițiștii investighează circumstanțele producerii accidentului. Cauza preliminară este numită o defecţiune a mecanismelor de frânare a camionului vechi.

https://www.youtube.com/watch?v=_IHsndTf-Sk
https://www.youtube.com/watch?v=xkumNM-rk6o

Cmentariile sunt închise