fbpx

Nu ești sigur dacă te-a blocat cineva pe Instagram? Iată cum poți verifica

Instagram este, fără doar și poate, una dintre cele mai populare rețele sociale, iar dacă o folosești frecvent și te întrebi dacă sunt persoane care ți-au blocat accesul pe profilele lor, îți recomandăm să descoperi aceste trucuri care îți pot răspânde la frământări.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Atunci când cineva a ales să-ți restricționeze profilul nu vei primi o notificare de la Instagram, însă există câteva trucuri prin care poți afla dacă ai fost sau nu blocată, scrie digi-world.tv.

Așadar, un prim pas pe care îl poți face atunci când îți dorești să afli dacă cineva te-a blocat pe Instagram este să-ți amintești dacă ați purtat o conversație în privat și să verifici mesajele. Poți, de asemenea, să efectuezi o căutare simplă pe Instagram, dacă îi știi numele de utilizator. În cazul în care nu-l găsești, atunci, cel mai probabil, te-a blocat.

De asemenea, în cazul în care îi găsești profilul, dar apare ca fiind ”privat”, atunci este posibil ca persoana respectivă să-și fi transformat profilul public într-unul privat, caz în care îi poți trimite o cerere de urmărire.

O altă modalitate prin care poți să vezi dacă cineva te-a blocat pe Instagram este să-ți verifici propriul cont. De obicei, Instagram nu șterge comentariile vechi ori tagurile. Dacă nu poți găsi persoana respectivă după search, dar poți vedea comentariile, dă click pe profilul lor. Dacă nu-ți va fi afișată nicio poză, atunci e clar: ai fost blocat/ă.

Articole asemănătoare

Back to top button