fbpx

foto, video | Accident fatal la Tighina: Mai multe automobile, strivite de o mașină de mare tonaj. Cel puțin o persoană a murit

Un tragic accident rutier s-a produs în această după-amiază la Tighina. O mașină de mare tonaj a strivit mai multe automobile, iar în urma impactului cel puțin o persoană a decedat. Tragedia s-a produs într-o intersecție din oraș.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum un KAMAZ care transporta pământ și tracta o remorcă a intrat în trei autoturisme: Toyota, Volkswagen și Mercedes Benz. După coliziune, ansamblul de vehicule grele s-a răsturnat.

Șoferul și pasagerul din Volkswagen au fost ajutați de martori să iasă din automobil. Unul dintre ei a fost internat la spital cu mai multe traumatisme şi plăgi în zona capului. Persoana din Mercedes a reușit să se elibereze singură din interiorul mașinii. Conducătorul Toyotei, însă, a decedat pe loc.

Vezi și: „Am crezut că voi reuși”. Șoferul camionului implicat în accidentul de la Tighina explică cum s-a produs impactul

Polițiștii investighează circumstanțele producerii accidentului. Cauza preliminară este numită o defecţiune a mecanismelor de frânare a camionului vechi.

Avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Articole asemănătoare

Back to top button