/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ TV8, la puterea a patra. De patru ani împreună facem istorie

missing
29 iunie 2021, ora 20:12

Pentru comunitatea TV8, din care fac parte zeci de mii de oameni, această zi este una cu o încărcătură emoțională aparte. Acum patru ani, postul nostru de televiziune a apărut pentru prima dată în emisie directă, după câteva luni de muncă ce nu sa văzut la micile ecrane. Am pășit cu încredere că avem ce spune și nu am greșit. Știm și de ce. De partea cealaltă, ați fost voi, telespectatorii TV8, care ne-ați fost și continuați să ne fiți alături. Necondiționat. Și, în timp ce mulți făceau pariuri că vom dispărea în doar câteva luni de pe piața media, acuzând-ne de partizanate politice, am arătat că, dacă ai voință, demnitate și curaj – ai și libertate. 

Așa pornea TV8 la drum în prima sa zi de eter. Am pornit la drum lung, anevoios și cu obstacole în lumea informării corecte și echidistante. După patru ani distanță, continuăm să pășim la fel de încrezuți și convinși că ne facem bine meseria. La fel ca și în anii trecuți, și în 2020 am avut parte de momente tensionante, când am fost acuzați că facem partizanate politice, când ne-au fost închise multe uși, iar unii aleși ai poporului și-au permis chiar să ne înjure.

Deseori, reporterii TV8 s-au pomenit ținta atacurilor, fie că a fost vorba de persoane cu funcții de răspundere sau oameni de rând. În timp ce politicienii se întreceau în acuzații în al cui buzunar se află TV8, rapoartele instituțiilor de media credibile arătau că suntem printre printre instituțiile media echidistante și că oferim tuturor platformă pentru discuții.

După patru ani, culegem roadele cu mândrie. Produsele noastre de top – buletinele de știri și emisiunile politice – au ajuns în pozițiile de frunte ale topurilor, lângă televiziunile care activează de peste 10 ani pe piața mediatică. Iar în ziua alegerilor prezidențiale, în turul doi, TV8 a fost lider de audiență la nivel național.

În acești patru ani, reporterii TV8 au făcut în jur de 25 de mii de știri, iar în emisie directă au fost moderate aproape 6 mii de emisiuni. Pe siteul tv8 au fost scrise 66 de mii de știri. Dar cine suntem noi? Postul TV8 are în prezent exact o sută de angajați. Vârsta medie a acestora constituie 27 de ani. Cel mai tânăr angajat are doar 18 ani, pe când cel mai în vârstă – 68 de ani.

Asemeni altor profesii, și TV8 a fost afectat de fenomenul migrației. Însă, de fiecare dată am încercat să ne trăim timpul petrecut la muncă așa ca acasă. Ne-am făcut surprize apropiaților, deseori până la lacrimi. Și tot în 2020, în pofida pandemiei, TV8 a trecut la casă nouă, cu susținerea partenerilor noștri care ne-au fost alături și de această dată. De patru ani, ești liber să crezi în tine!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram