/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Sute de șoferi au stat minute bune în ambuteiaj pe strada Albișoara, în timp ce se asfalta trotuarul

29 iunie 2021, ora 21:39

Ambuteiaj infernal pe strada Albișoara din capitală. Sute de șoferi au circulat bară la bară, în această dimineață, din cauza unui șantier. Drumarii care reparau trotuarul au blocat o bandă cu tehnică și indicatoare rutiere, astfel circulația a fost paralizată. Conducătorii auto sunt de părere că lucrările trebuie efectuate pe timp de noapte, ca în țările civilizate. De partea cealaltă, drumari susțin că, pe timp de zi, lucrările se efectuează mai calitativ.

Această coloană de mașini s-a format dimineață, pe strada Albișoara, pe o distanță de aproape doi kilometri, în perimetrul străzilor Aleksandr Pușkin și Ismail. Din cauza reparației trotuarului pe acest segment de drum s-au format ambuteiaje infernale. Șoferii se plâng că circulă bară la bară și se deplasează cu viteza melcului. Iar cei care nu au un automobil dotat cu aer condiționat se sufocă de căldură

Iar unii conducători auto spun că s-au obișnuit cu ambuteiajele, care, din păcate spun ei, a devenit deja o normalitate pentru orașul nostru. Se sufocau de căldură și drumarii care asfaltau trotuarele. În Republica Moldova sunt înmatriculate peste 1 milion de maşini, iar fiecare a treia este în Chişinău, arată datele Agenţiei Servicii Publice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram