/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ De la lansare și până în prezent, TV8 a fost susținut financiar prin peste 40 de proiecte

missing
29 iunie 2021, ora 21:51

În demersul nostru de a promova un jurnalism de calitate și de a informa corect telespectatorii, am fost susținuți de partenerii noștri de dezvoltare. O mulțime de țări, în care democrația este în floare, ne-au fost alături și ne-au oferit suport financiar pentru a ne putea continua munca.

Conform rapoartelor financiare, care sunt actualizate pe site-ul tv8.md, de la lansare și până în prezent, postul nostru a beneficiat de ajutor prin intermediul a peste 40 de proiecte.

Una dintre cele mai importante susțineri este posibilitatea de a schimba sediul pe unul modern și spațios. I-am invitat pe donatorii noștri la casă nouă, iar mesajele de încurajare pe care ni le-au transmis ne-au dat noi speranțe că suntem pe calea cea dreaptă.

Susținerea pe care ne-au oferit-o și continuă să ne-o ofere donatorii din extern a jucat un rol important în activitatea postului TV8. Fără de acest sprijin financiară, am fi avut nevoie de o perioadă mult mai mare de timp pentru a stabili performanțele din prezent. De asemenea, datorită celor peste 40 de proiecte, din care am făcut parte, am reușit să promovăm valorile și principiile esențiale, ce funcționează în țările dezvoltate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram