image
Sursa foto: Getty Images

Ultima oră! Joan Laporta dă cel mai mare tun al verii la Barca! Starul semnează săptămâna viitoare până în 2023

Lionel Messi rămâne la Barcelona, anunţă jurnalistul italian, Fabrizio Romano.

”Contractul dintre Messi şi Barcelona va fi prelungit” a anunţat Fabrizio Romano, celebrul ”guru” al transferurilor de pe Twitter.

”Conducerea Barcelonei şi apropiaţii lui Messi sunt încrezători acum că pot anunţa acordul dintre părţi până în iunie 2023, în cursul săptămânii viitoare. Ambele părţi implicate lucrează la detaliile finale ale contractului” a anunţat Romano, pe Twitter.

Astfel, Joan Laporta se asigură că dă cea mai importantă lovitură a verii pentru Barcelona. De altfel, preşedintele catalanilor a mărturisit încă din prima zi de când şi-a preluat cel de-al doilea mandat, că păstrarea lui Leo Messi este cel mai important obiectiv al perioadei de transferuri.

Dorit de Manchester City şi Paris Saint Germain şi atras cu salarii uriaşe, Messi va rămâne astfel la clubul unde a devenit legendă.

Leo Messi e cel mai important fotbalist din istoria Barcelonei. Argentinianul crescut în La Masia a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri jucate, cele mai multe goluri, cele mai multe assist-uri şi cele mai multe trofee câştigate în istoria clubului blaugrana. Messi a câştigat şase Baloane de Aur în tricoul Barcelonei, un record all-time în ceea ce priveşte distincţia oferită de France Football.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: