image
Sursa foto: Reuters

Un nou atac cu cuțitul în Germania: Doi bărbați au fost înjunghiați

Un nou atac cu cuțitul, la Erfurt, lângă Leipzig. Doi bărbați au fost înjunghiați luni dimineața, dar au supraviețuit. Incidentul survine la trei zile de la atacul de vineri, de la Würzburg, în care trei oameni au fost omorâți, iar alți cinci răniți, tot într-un atac cu cuțitul.

Cele două atacuri au similitudini evidente. În această dimineață, la Erfurt, un oraș de 200 de mii de locuitori, dintre Leipzig și Frankfurt, doi bărbați au fost înjunghiați pe stradă. Atacatorul a reușit să fugă și este căutat de poliție. Zona a fost închisă și este survolată de un elicopter.

Cele două victime, cu vârste de 45 și 68 de ani, au fost transportate la spital și, potrivit poliției, vor supraviețui atacului.

Martorii spun că atacatorul avea între 20 și 30 de ani, îmbrăcat în haine de sport, cu părul blond și creț și având mai multe cicatrici pe față, scrie Biziday.

Atacul are loc după ce vineri, un tânăr somalez de 24 de ani, venit în Germania din 2015, a înjunghiat trei femei și a rănit alte șase persoane, la Würzburg, un oraș din Bavaria.

Anchetatorii au precizat că atacatorul de vineri are probleme psihiatrice și că nu este un islamist cunoscut.

Noutăţile partenerilor

comentarii: