image
Sursa foto: BBC

Marea Britanie: EXPLOZIE urmată de un incendiu puternic la o stație de metrou din sudul Londrei // VIDEO

UPDATE 18:50 // Până în acest moment, șase persoane au primit îngrijiri medicale, dintre care una a fost transportată la spital.

Serviciul londonez de pompieri informează, pe contul său de Twitter, că focarul este acum sub control. Menționează că peste 100 de pompieri au participat la intervenție și că mai mulți dintre aceștia vor mai rămâne în zonă, pentru supraveghere.

_________________

O explozie urmată de un incendiu puternic s-a produs la o stație de metrou din sudul Londrei. Momentan nu există informații despre posibilele cauze ale exploziei sau despre eventuale victime.

Serviciul de pompieri a catalogat explozia de lângă stația de metrou ”Elephant and Castle” drept ”extrem de serioasă”.

Reprezentanții serviciului au arătat că intervin cu 70 de pompieri și că în prezent ard ”trei unități comerciale, patru mașini și o cabină telefonică din vecinătatea stației”.

Poliția a cerut cetățenilor să evite zona și a restricționat circulația pe mai multe străzi din apropiere, din motive de siguranță. De asemenea, nici trenurile nu mai circulă, scrie Biziday.

Din videoclipurile postate pe rețelele de socializare se poate observa o degajare puternică de fum. Din acest motiv, rezidenții au fost avertizați să țină ușile și ferestrele închise.

Știrea se actualizează.

Noutăţile partenerilor

comentarii: