image
Sursa foto: jurnal.md

Mihai Stratulat, despre participarea sa pe lista PD la alegerile din 2019: „Regret, a fost o decizie negândită”

Cunoscutul medic pediatru Mihai Stratulat, candidat din partea Partidului „Puterea Oamenilor” la scrutinul din 11 iulie, afirmă că regretă participarea sa pe lista electorală a PD la alegerile parlamentare din 2019.

„După campania din 2019 am decis să mă retrag din politică. Faptul că am participat regret, a fost o chestie negândită, am fost luat de val. După ce am văzut cum a gestionat Guvernul pandemia, am decis să revin în politică, dar de data asta mi-am promis că voi reveni într-un partid care nu are schelete în dulap. Am decis să mă implic în politică, pentru că am văzut fărădelegile pe care le fac guvernanții noștri”, a declarat Mihai Stratulat în cadrul unei noi runde de dezbateri electorale organizate de Jurnal TV.

Potrivit lui Stratulat, partidul pe care îl reprezintă își propune în programul electoral inclusiv reformarea sistemului medical prin regionalizarea spitalelor.

„Sistemul medical din RM este un dezastru, mă refer la spitalele raionale, nu avem medici, echipament medical. Spitalele raionale nu au văzut reparație capitală de zeci de ani. Noi propunem reorganizarea spitalelor raionale”, a menționat Mihai Stratulat.

Noutăţile partenerilor

comentarii: