39 de șoferi beți la volan au fost prinși de polițiști, în doar 2 zile. Câți au fost sancționați pentru depășirea limitei de viteză

Peste 2100 de încălcări rutiere au fost comise de șoferi pe parcursul weekend-ului trecut. Dintre aceștia, peste 1100 de șoferi au depășit limita de viteză, alții 39 au fost depistați conducând automobilul în stare de ebrietate, dintre care 7 au refuzat testarea alcoolscopică.

Foto: Colaj
Unul dintre ei, în urma testării alcoolscopice avea o concentrație de 1,56 mg/l din aerul expirat. Bărbatul de 34 de ani a fost stopat în apropriere de localitatea Braviceni din raionul Orhei.

În calitate de pasager, pe bancheta din față avea un copil minor. Conducătorul auto a fost înlăturat de la volanul mașinii, fiindu-i ridicat permisul de conducere, iar instanța de judecată se va pronunța asupra sancțiunii.

Nerespectarea regulilor de circulație de către conducătorii auto au cauzat provocarea a 21 accidente rutiere grave, soldate cu 27 de persoane traumatizate. 

Tot în zilele de weekend, inspectorii de patrulare au purtat discuții cu conducătorii de motorete, biciclete și căruțași pe care i-au întâlnit pe trasee.



Pub