Reacția Marianei Durleșteanu la îndemnul PLDM: Declarații de trubaduri menite să declanșeze episodul Plahotniuc 2

Mariana Durleșteanu, cap de listă la Partidul Legii și Dreptății la parlamentare, a venit cu o reacție la îndemnul liberal-democraților către formațiunile pro-europene de a se retrage din cursa electorală în favoarea Partidului Acțiune și Solidaritate.

Foto: Mariana Durleșteanu

„În general, pe parcursul acestei campanii toată presa, cu mici excepții,  se străduiește să ne  insufle că electoratul trebuie să se divizeze în două tabere:  pro –PSRM-PCRM și pro –PAS. O lipsă totală de viziune și de cultură politică”, a comentat fosta candidată la funcția de prim-ministru.

„Dacă la putere ajung acești doi actori – socialiștii și pas-iștii, acești doi „dinozauri” din „țarcul politic” moldovenesc, atunci începe episodul Plahotniuc-2, autoritarism și dictatură.

Suntem o democrație tânără și nu putem reveni, după 30 de ani, din nou la „Comitet Central”.

Partidul „Legii și Dreptății”  este un partid care poate asigura echilibrul politic între acești  doi mari pofticioși la cratița puterii.

Eu cred că PLDM a încercat în felul acesta să fie observat de presa. Si a reușit.

Apelul meu către concurenții electorali: haideți să ne căutăm de treabă și să nu luăm în serios declarații „trubadure”!”, a adăugat Durleșteanu.

PLDM a lansat astăzi un îndemn către pro-europeni și unioniști să se retragă din cursa electorală în favoarea PAS.


Pub