Top 10 HBO Go: cele mai bune seriale pe care să nu le ratezi în vacanță

Vine vacanța și, chiar dacă știu că-ți plănuiești concediul mult așteptat, poți să-ți iei laptopul pe plajă și să te bucuri de cele mai bune seriale de pe HBO Go.

Foto:

La un an după evenimentele ultimului episod din “Nevasta perfectă”, o farsă financiară distruge reputația tinerei avocate Maia și consumă economiile mentorului ei, Diane, obligându-le să înceapă din nou de la zero.

Serialul prezintă o femeie care e forțată să trăiască drept concubină sub o dictatură teocratică fundamentalistă. Gilead este un loc totalitar, cunoscut în trecut drept Statele Unite, unde drepturile femeilor nu există. Sezonul 4 este diponibil pe HBO Go, alături de celelalte.
Un detectiv dintr-un orășel din Pennsylvania investighează o crimă, în timp ce viața ei se destramă. Serialul explorează partea întunecată a unei comunități și examinează modul în care familia și tragediile din trecut pot defini prezentul.
Noul serial HBO, a cărui acțiune are loc în Londra victoriană, îi prezintă pe „Cei Atinși”, un grup de oameni, majoritatea femei, care au obținut în mod misterios abilități magice. Ei trebuie să-și găsească locul într-o societate rigidă.
În această comedie cinstită și fără compromisuri, Paul și Ally jonglează cariere cu normă întreagă, părinți care îmbătrânesc, o ipotecă, tulburări de cuplu și creșterea copiilor lor, Luke și Ava.
În centrul atenției este agentul de asigurări Lester Nygaard (Martin Freeman) a cărui viață în orășelul Bemidji ar putea fi mult îmbunătățită. O slujbă plictisitoare la care nu e prea bun, o soție cicălitoare, un frate mai mic care de-abia așteaptă să se laude cu noua sa promovare și o întâlnire cu Sam Hess, cel care îl chinuia în liceu, fac ca Lester să aibă o zi înfiorător de proastă. Iar lucrurile nu se îmbunătățesc.
Începutul anilor ’90, Boston. Procurorul Decourcy Ward formează o alianță neașteptată cu un veteran FBI corupt, Jackie Rohr. Cei doi se ocupă de un caz care, într-un final, schimbă întregul sistem de justiție criminală al orașului.
„Generația” este un serial care prezintă ludic mai multe povești întunecate. Show-ul urmărește un grup de elevi de liceu a căror explorare a sexualității moderne (care implică și device-uri) testează convingeri adânc înrădăcinate despre viață, dragoste și natura familiei, în comunitatea lor conservatoare.
Tyler Hoechlin și Elizabeth Tulloch sunt cel mai faimos supererou și cea mai faimoasă jurnalistă din benzile desenate. Ei se confruntă cu stresul și complexitățile care vin la pachet cu a fi părinți care lucrează în societatea de azi.
La trei ani după ce Batman, justițiarul orașului Gotham, a dispărut, Kate Kane, verișoara lui Bruce Wayne, e hotărâtă să-și înfrunte demonii și să protejeze străzile ca Batwoman, devenind astfel un simbol al speranței.


Pub