A murit ex-şeful Direcţiei politici de reintegrare de la Guvern, Vasile Magu

S-a stins din viață ex-şeful Direcţiei politici de reintegrare, Biroul pentru reintegrare, Cancelaria de Stat, Vasile Magu. Despre acest lucru a anunțat Biroul politici de reintegrare într-un comunicat de presă.


Foto:

Cu profundă tristețe am aflat despre trecerea în neființă a fostului coleg din cadrul Biroului politici de reintegrare, dl Vasile Magu (29.01.1952 – 28.06.2021), care în perioada 05.09.2006-01.12.2020 a fost parte a echipei dedicate promovării obiectivului guvernamental de reîntregire a țării.

Pe întreaga durată a exercitării atribuțiilor funcționale în cadrul instituției responsabile de reintegrarea țării, Dumnealui a contribuit cu dedicație și maximă responsabilitate la identificarea soluțiilor la cele mai complexe probleme din cadrul dosarului transnistrean, a educat și a format mai multe generații promotoare ale acestui deziderat strategic, s-a bucurat de un respect profund din partea echipei Biroului, partenerilor acestuia, locuitorilor și funcționarilor publici locali din Zona de Securitate, tuturor persoanelor care l-au cunoscut și au interacționat cu acest deosebit Om.

Azi am pierdut un Om de o înaltă valoare, un funcționar public performant și dedicat cauzei nobile, o persoană care și-a dăruit viața întreagă pentru fortificarea și dezvoltarea statului Republica Moldova, fapt pentru care a fost decorat cu multiple diplome și distincții de stat, inclusiv cu Diploma Guvernului de gradul I și cu Ordinul „Gloria Muncii”.
În aceste clipe grele, adresăm sincere condoleanțe familiei îndurerate, rudelor, prietenilor, colegilor care au muncit împreună și l-au prețuit pe Vasile Magu”, se arată în comunicat. 


Pub