Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Program zilnic privind lucrările de întreținere a infrastructurii rutiere din capitală

   1314

Primăria municipiului Chișinău informează că serviciile municipale de profil vor executa pe parcursul zilei de luni, 28 iunie, a.c., lucrări de plombare a carosabilului degradat de pe străzile din sectoarele Râșcani, Ciocana, Botanica și Buiucani ale capitalei.

Astfel, muncitorii Î.M. Regia „EXDRUPO" vor interveni prin lucrări de întreținere a îmbrăcămintei asfaltice pe bd. Grigore Vieru și str. Mihai Sadoveanu. De asemenea, drumarii vor continua reabilitarea căilor de acces spre instituțiile de învățământ din str. N. Zelinski, 26/3 și bd. Dacia, 52.

Totodată, pe str. Vissarion Belinski sunt în desfășurare lucrările de instalare a bordurilor, iar pe str. N. Donici și str. Zamolxe, pe parcursul zilei de luni, va fi așternut stratul de uzură. Arterele menționate sunt incluse în programul municipal de renovare a străzilor.

E de menționat că, pe parcursul săptămânii trecute, serviciile municipale de profil au executat lucrări de plombare a asfaltului degradat de pe străzi în volum de 5200 m².  

În context, municipalitatea îndeamnă conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată intervenția pentru reparația drumarilor să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.