10:50:34 25.04.2024
Stiri

FOTO // Cei 18 sportivi calificați la Jocurile Olimpice de la Tokyo au primit DRAPELUL R. Moldova de la președintele Maia Sandu: „Vă așteptăm victorioși acasă”

Actualitate 28.06.2021 14:23 Vizualizări3025 Autor: Ziarul National
FOTO // Cei 18 sportivi calificați la Jocurile Olimpice de la Tokyo au primit DRAPELUL R. Moldova de la președintele Maia Sandu: „Vă așteptăm victorioși acasă”


Președintele R. Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu membrii lotului olimpic al R. Moldova și antrenorii lor, care vor merge la Tokyo, la cea de-a 32-a ediție a Jocurilor Olimpice.

„Le-am urat celor 18 sportivi calificați până astăzi drum bun și mult succes în competiția acerbă care-i așteaptă și le-am înmânat Drapelul R. Moldova, pe care să-l poarte cu demnitate în această misiune pe cât de grea, pe atât de nobilă”, a precizat președintele Sandu.

Șeful statului a subliniat că Jocurile Olimpice sunt despre prietenie și pace, dar și despre foarte multă muncă, prin care visul de a concura sub flamura olimpică devine realitate.

„În cei 30 de ani de independență, R. Moldova a cunoscut nu o dată sentimentul de mândrie, datorită victoriilor obținute de sportivii moldoveni. Am toată încrederea că ne vor bucura și de această dată, făcând tot ce le stă în puteri pentru a atinge performanța râvnită. Noi, de la mii de kilometri distanță, le vom fi alături. Îi vom încuraja să lupte și îi vom aștepta să revină victorioși acasă, cu noi experiențe profesionale și noi realizări”, a conchis Maia Sandu.

De menționat că portdrapelul delegației noastre la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo va fi arcașul Dan Olaru.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md