‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 28 martie, 2024
9.4 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleVIDEO. Ofertele educaționale ale instituțiilor de învățământ agricol

VIDEO. Ofertele educaționale ale instituțiilor de învățământ agricol

‹ adv ›
‹ adv ›

Suntem în perioada în care cei mai mulți dintre tinerii care au finalizat studiile la gimnaziu, liceu sau colegiu sunt în căutarea ofertelor educaționale pe care le propun instituțiile de învățământ.

Este probabil cel mai emoționat moment, pentru că absolvenții decid ce meserie vor îmbrățișa și unde se vor regăsi în câmpul muncii peste puțin timp.

Învăţământul superior cât și cel profesional tehnic în domeniul agroalimentar propune o gamă largă de meserii cum ar fi: legumicultor, pomicultor, vinificator, oenolog, tehnolog, floricultor, medic veterinar, agronom, apicultor, etc.

Astfel că tinerilor nu le rămâne decât să studieze oportunitățile, să depună dosarul și să se pregătească pentru o nouă etapă din viață.

În cadrul webinarului AgriCOOL am invitat reprezentanții instituțiilor de învățământ cu profil agricol din țară ca să prezinte specialitățile pe care le pregătesc, perioada de admitere, acte, oportunități și facilități.

Au dat curs invitației noastre:

‹ adv ›

Fiecare dintre invitați au menționat despre faptul că instituțiile au aplicat la diferite proiecte și programe care au facilitat modernizarea studiilor și au creat condiții moderne pentru tinerii care vor alege o meserie la una din aceste instituții.

Totodată, reieșind din condițiile impuse de pandemie, mai multe instituții au creat posibilitatea de a completa formularul de admitere în format online.

Aflați din video ce urmează ce alte facilități propun, când va începe admiterea, ce parteneriate au încheiate cu companiile angajatoare, burse și cazare.

‹ adv ›

După cele relatate de invitații noștri nu ne rămâne decât să îndemnăm tinerii să facă o alegere informată și bine gândită, deoarece de această alegere depinde viitorul nu doar a lor, dar și a întregii țări.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii