(foto) (update) Un „denunțător” neobișnuit a venit astăzi la CNA: Cum au reacționat angajații instituției. Ce s-a întâmplat cu țestoasa

(update) Țestoasa a fost adoptată de un ofițer al CNA care are acasă mai multe animale. „Broasca e pe mâini bune!”, a scris Angela Ciubotaru-Starinschi.

O vizită mai neobișnuită au avut astăzi angajații de la CNA. În unitatea de gardă a fost semnalată o intervenție ieșită din comun pe teritoriul adiacent al instituției. O țestoasă a pătruns pe teritoriul instituției. Imaginile au fost surprinse și postate de Angela Ciubotaru-Starinschi, purtătoarea de cuvânt al CNA. 

Foto: Angela Ciubotaru-Starinschi

„O ţestoasă ne-a făcut dimineaţa! Astăzi sunt „responsabilă" de grupul operativ al CNA, iar surpriza matinală nu s-a lăsat aşteptată! În Unitatea de gardă a fost semnalată o „intervenţie" neobişnuită pe teritoriul adiacent al instituţiei. Cine a pătruns în zona monitorizată? O ţestoasă.

Băieţii noştri sunt foarte amabili cu oaspeţii. Au ieşit, au întâlnit-o şi i-au făcut câteva poze. Următoarea destinaţie, probabil, va fi Grădina Zoologică. Am decis să o ducem acolo, unde va fi îngrijită şi protejată. Colegii spun că va fi la Zoo agentul nostru „sub acoperire”.

PS: Glumim acum: ţestoasa a auzit de campania noastră, pe care o desfăşurăm în ţară, „Denunţă! Atitudinea ta contează". Cine ştie, poate broasca e cu mai mult spirit civic decât oamenii.”, scrie pe pagina sa de Facebook Angela Ciubotaru Starinschi.


Pub