Disputa dintre Diacov și Alexei ia amploare: Cei doi își scriu mesaje cu adresări ca „blegule” și „mă boule”

Războiul declarațiilor între fostul șef de la Combaterea Crimei Organizate și fostul șef al Procuraturii Municipale continuă, pe Facebook. Generalul Nicolae Alexei l-a numit pe Ivan Diacov „bleg”, promovat în funcții datorită implicării politice a fratelui acestuia. La rândul său, fostul procuror și-a cerut scuze de la „prieteni pentru limbaj”, l-a numit pe Alexei „bou” și i-a explicat că promovările în funcție au avut loc atunci când fratele său nu avea vreo legătură cu politicul și chiar era în dizgrațiile regimului de atunci.

Foto:

„Pentru acest bleg, care se numește Ivan Duracioc, explic următoarele.

Dacă nu venea frate-său în politică, avea să-și târâie ciolanele prin Soroca toată viața, acolo, unde a fost trimis la lucru ca anchetator. Frate-său l-a scos din mocirlă și l-a purtat prin diferite funcții, inclusiv prin funcția de procuror-șef al municipiului Chișinău.

Zice tipul că, în 1990 a fost trimis la Moscova pentru a face carte și a primi „acces la secretul de stat…”.

Poate o fi și așa, dar oricine, care înțelege despre ce este vorba, ar spune: „S-o dus, la Moscova bou și o venit vacă”.

Zic așa, pentru că acest bleg habar nu are ce a învățat la Moscova. Confundă două domenii de activitate, două legi, care reglementează aceste domenii”, a scris Alexei pe Facebook.

Replica lui Ivan Diacov nu a întârziat.



Pub