(video) Detalii despre accidentul nocturn din sectorul Botanica. Trei persoane s-au ales cu leziuni

Au apărut detalii despre accidentul nocturn care s-a întâmplat în sectorul Botanica, la capătul viaductului. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un Porsche şi un BMW s-au întâlnit în intersecţia străzii Trandafirilor cu bd. Dacia.

VIDEO: facebook.com/kiril.new.7

Conform informațiilor oficiale disponibile, care ne-au fost comunicate de ofiţerul de presă Natalia Stati, poliţia a fost informată despre cele întâmplate după un apel la 112 la ora 1:10. La faţa locului imediat s-a deplasat un echipaj al Secţiei documentare accidente rutiere, care a stabilit că au fost implicate doar două unităţi de transport.

Se cunoaşte că este vorba despre un BMW condus de un tânăr de 29 de ani şi un Porsche condus de un tânăr de 22 de ani. Poliţiştii nu pot spune deocamdată cine pe cine a lovit, menţionând doar că Porsche-ul a fost proiectat ca urmare într-un obstacol.

VIDEO: facebook.com/kiril.new.7

În consecinţă, de îngrijiri medicale au avut nevoie şoferul şi două pasagere din automobilul marca BMW. Preliminar se ştie că nu s-au ales cu leziuni grave care să le afecteze viaţa şi sănătatea.

Pe caz a fost iniţiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor şi care dintre şoferi se face vinovat de comiterea accidentului.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/