/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Incendiu puternic pe o stradă din Capitală. Flăcările au afectat trei apartamente

missing
27 iunie 2021, ora 19:29

Incendiu într-un bloc de locuit de pe strada Vasile Lupu din Capitală. Balconul unui apartament de la etajul doi a luat foc, iar flăcările s-au extins și la alte două locuințe vecine.

Proprietarul unui apartament afectat de incendiu susține că totul s-a întâmplat în timp ce era plecat de acasă împreuna cu soția. Acasă i-au rămas feciorii care au reușit să se salveze. Potrivit acestuia, focul ar fi fost provocat de un scurt-circuit, ipoteză încă neconfirmată de către autorități.

Apelul la 112 a parvenit în jurul orei 11 și 30 de minute. Pompierii au luptat cu focul timp de aproape o oră.

Potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, incendiul a izbucnit inițial la etajul doi al blocului. Ulterior, alte două balcoane au fost afectate de flăcări. Cauzele exacte ale producerii incendiului nu se cunosc deocamdată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram