Un băiețel de trei ani, găsit de polițiști pe o stradă din capitală. Mama copilului l-ar fi lăsat în grija surorii mai mari

Un băiețel de 3 ani, rătăcit pe o stradă din capitală, a fost găsit de un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

Foto: Captură video
În jurul orei 12:40, în timpul patrulării sectorului încredințat un echipaj BPRO, a observat un minor care era de unul singur fără supravegherea părinților pe strada Odesa.

Polițiștii s-au apropiat de copil pentru a afla de ce este singur dar acesta nu a putut comunica nimic. Angajații poliției au luat copilul și au încercat să găsească pe cineva care îl cunosc ori știu unde îi sunt părinții, dar fără rezultat.

Copilul a fost transportat la Inspectoratul de Poliție Centru, unde imediat au fost dispuse mai multe acțiuni pentru identificarea părinților. Ca urmare a măsurilor întreprinse de către polițiștii IP Centru, a fost găsită mama minorului.

În cadrul discuțiilor femeia în vârstă de 36 de ani a comunicat că a lăsat copilul cu fiica mai mare în vârstă de 15 ani, care nu a fost atentă și minorul a ieșit în stradă de unul singur. Angajații poliției au preîntâmpinat mama minorului ca pe viitor să fie atentă pentru a nu se repeta astfel de cazuri.



Pub