Moldovenii pot să se vaccineze în timp ce se odihnesc la vinăriile, pensiunile și hotelurile din țară

My Post (11)
Foto: Ministerul Sănătății/colaj

Moldovenii pot să se vaccineze chiar în timp ce se odihnesc în pensiunile, hotelurile şi vinăriile din ţară. Un anunț în acest sens a fost făcut de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS). Astfel, MSMPS în colaborare cu Asociația Națională pentru Turism Receptor și Agenția Națională pentru Sănătate Publică au lansat campania de informare și vaccinare în rândul turiștilor care aleg să descopere locațiile pitorești din Republica Moldova.

Autoritățile vor astfel să atingă cât mai repede imunitatea colectivă pentru a putea relua activitatea în domeniul turismului intern, care a avut de suferit din cauza pandemiei. Echipele mobile vor avea câte o destinație pe weekend.

Prima locație care a găzduit un punct de vaccinare și informare e Château Purcari. Atât angajații vinăriei, cât și oaspeții au fost informați din surse oficiale despre vaccinarea împotriva COVID-19, iar unele persoane au ales să se vaccineze pentru a călători în siguranță și pentru a-și proteja sănătatea.

Alte acțiuni de informare și vaccinare a persoanelor care își propun să descopere Moldova vor fi organizate pe data de 4 iulie curent, la Complexul Cultural Orheiul Vechi.

Până în prezent, 688 125 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 în Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente