BAC 2021: în unele centre de BAC, elevii și-au aflat deja notele de la examene

main

Notele pentru sesiunea de bacalaureat 2021 vor fi afișate în centrele de bacalaureat duminică, 27 iunie. Totodată, elevii vor avea posibilitatea să-și vadă lucrările verificate și în mediul online în zilele de 27 și 28 iunie. Cu toate acestea, unii elevi anunță că deja și-au aflat notele.

Unii elevi spun că au sunat directorul/directoarea și acesta/aceasta le-a comunicat notele, iar alții spun că au fost chiar la școală pentru a verifica borderourile.

Potrivit ordinului de la Ministerul Educației, toate notele trebuie publicate în același timp pentru ca fiecare candidat să se găsească în poziții egale, totuși unele centre de BAC le-au făcut o favoare elevilor și i-au anunțat ce notă au înainte de termen.

Vezi AICI pe ce site îți vei putea vedea lucrările verificate de la sesiunea de bacalaureat și cum se face acest lucru.

Dacă și la centrul tău de Bacalaureat s-a întâmplat același lucru, dă-ne de știre în comentarii.


Amintim că elevii vor avea la dispoziție 48 de ore pentru depunerea contestațiilor – în zilele de 27-28 iunie. Rezultatele finale, după examinarea contestațiilor, vor fi anunțate pe data de 4 iulie.

La examenul național de bacalaureat, în anul școlar 2020/2021, au fost înscriși 16 773 de candidați. Din cei 16 773 de candidați, proveniți din licee teoretice sunt 11 094, colegii/centre de excelență – 5 121, universități – 203, externat – 355.

Dacă ești absolvent(ă) de liceu în acest an și ești interesat(ă) de toate noutățile legate de BAC, îți sugerăm să urmărești tag-ul de pe #diez „BAC-2021”.

Taguri: #BAC 2021
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente