fbpx

video | Coreea de Nord: Partidul a aprobat și a dat la TV două clipuri noi, „glamour”, cu formația preferată a lui Kim Jong-un

Dictatorul nord-coreean și partidul lui au aprobat două noi videoclipuri muzicale „glamour” scoase de trupa preferată a lui Kim Jong-un, care a devenit un fel de formație oficială în Coreea de Nord.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cele două melodii sunt despre cât de norocoși sunt nord-coreeni să trăiască într-o țară ca a lor și despre cât bun și puternic este liderul lor, potrivit Business Insider, care citează NK News, un site din SUA specializat pe știri, anchete și analize despre situația din Coreea de Nord.

Comisia pentru afaceri de stat din Coreea de Nord a difuzat miercuri pentru prima dată videoclipurile la televiziunea națională, transmite digi24.

Cele două videoclipuri – „Mama noastră” și „Urmează-i inima”, au linii melodice care par din altă epocă.

„Mama noastră” este despre Partidul Muncitoresc din Coreea. Două cântărețe îmbrăcate în rochii de seară cântă despre cum vor fi ele „alături de partid pentru totdeauna”.

„Mamă, mamă, draga noastră mamă, nu există nimeni ca tine, este unul din versuri.

Chiar dacă m-aș reîncarna de 100 de ori, vreau să renasc și să trăiesc în sânul Mamei noastre”, continuă cântecul.

La un moment dat, la jumătatea videoclipului, o cântăreață stă în fața unui pian Steinway & Sons roșu aprins. Apoi apare un duet de saxofon, pe măsură ce orchestra se adună în ideea de a crea un final cât mai măreț.

„Urmează-i inima” este interpretată de o singură cântăreață, care privește în depărtare de pe o coastă stâncoasă, apoi se plimbă într-o pădure în timp ce cântă despre Kim.

„Singura persoană pe care o voi urma cu devotament este conducătorul nostru”, cântă femeia.

Trupa care a scos aceste melodii a susținut recent un concert de 130 de minute pentru Kim, concert care a fost difuzat la tv de mai multe ori în această săptămână, spune NK News.

Videoclipurile de propagandă vin la doar o săptămână după ce Kim a recunoscut oficial criza de alimente în Coreea de Nord, spunând că situația este „tensionată”.

Între timp, Kim a demonizat filmele străine și hainele occidentale, nord-coreenii riscând pedepse aspre în cazul în care sunt prinși greșind în acest fel.

Articole asemănătoare

Back to top button