image
Sursa foto: Getty Images

Florentino Perez l-a ”dat de gol”! Unde vrea să antreneze Zinedine Zidane + de ce a plecat Sergio Ramos de la Real Madrid

La Real Madrid au avut loc două ”rupturi” majore în această vară, plecările lui Zinedine Zidane și Sergio Ramos, pe care Florentino Perez susține că a încercat să le împiedice.

Despre situația antrenorului, președintele lui Real Madrid a anunțat că Zinedine Zidane a decis să plece pentru că s-a săturat de criticile primite, dar și pentru că a avut un sezon complicat din cauza accidentărilor de la echipă.

”Am vorbit toată ziua atunci cu Zidane și nu mi-a zis niciodată că va pleca. Era sătul de criticile primite, mai ales că a fost și un sezon greu, cu multe accidentări. Îi port același respect lui Zidane. Îl cunosc, a fost un an greu. M-am luptat ca el să rămână.

Nu i-am citit scrisoarea publicată după ce a plecat, dar cred că nu el a scris-o. Îi doresc tot binele, este o legendă a clubului și Real Madrid îi arată toată recunoașterea”, a declarat Florentino Perez, potrivit Marca.

Președintele lui Real Madrid l-a și ”dat de gol” pe Zinedine Zidane, dezvăluit unde vrea să antreneze în viitor: ”Știu că-și dorește să fie selecționerul Franței și sunt convins că va reuși asta”.

În locul lui Zinedine Zidane, Real Madrid l-a numit pe banca tehnică pe Carlo Ancelotti, care revine la gruparea din Capitala Spaniei după șase ani și care se bucură de susținerea lui Florentino Perez.

”Suntem entuziasmați că a venit Ancelotti. Ne-am amintit de lucrurile bune făcute de el în primul mandat și am considerat că este soluția cea mai bună. Nu am vorbit cu Pochettino, Allegri și Conte”, a transmis Florentino Perez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: