(doc) În atenția diasporei! Ministerul de Externe a actualizat lista secțiilor de votare, constituite peste hotarele țării
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a actualizat și a publicat lista secțiilor de votare constituite în străinătate pentru scrutinul parlamentar. Cele mai multe secții de vot urmează a fi deschise în Italia, apoi Federația Rusă și SUA.
Foto: UNIMEDIA

Precizăm că CEC a decis deschiderea a 150 de secții de vot peste hotarele țării la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

MAEIE reiterează că reprezentanții diasporei în străinătate care au manifestat interes să devină voluntari pentru a ajuta în gestionarea organizată a fluxurilor de votanți, sunt invitați să expedieze un email de intenție în adresa misiunii diplomatice din țara de reședință.

Lista ambasadelor Republicii Moldova în străinătate și coordonatele de contact poate fi consultată în compartimentul „Misiuni diplomatice și oficii consulare ale Republicii Moldova” pe site-ul MAEIE: https://bit.ly/3gkuIkI.


Pub