(video) Noul Aston Martin Valkyrie, filmat prima dată pe drumuri publice! Sună ca un monopost de Formula 1

Startul livrărilor noului Aston Martin Valkyrie – hipercar hibrid cu 1.176 de CP – va fi dat din a doua jumătate a anului curent (dacă nu se va amâna iar) şi ultimele pregătiri sunt în toi. Acum câteva zile un prototip pre-serie a fost surprins pentru prima dată cu o cameră video pe drumurile publice şi pentru prima dată o secvenţă video generată a apărut în spaţiul online.

Amintim că modelul se dezvoltă din 2016 sau poate chiar mai devreme. A fost anunţat în 150 de exemplare stradale (circa 3.2 milioane de dolari bucata) + 25 pentru utilizare exclusiv pe circuite. Toate au fost vândute prin comenzi preliminare încă la sfârşitul lui 2016. Livrările erau planificate să înceapă în 2019, însă câteva amânări + pandemia şi-au spus cuvântul.

De notat mai este că maşina nici nu a fost prezentată complet până în prezent, cel mai probabil urmând să se întâmple asta într-o zi din lunile următoare. Doar câteva prime detalii oficiale despre configuraţia finală a modelului au fost comunicate la Salonul Auto de la Geneva din 2019.

https://youtu.be/r74LylMaZJA

Vezi şi:

https://www.youtube.com/watch?v=Wb7GAl50OEg

Iată şi câteva fotografii oficiale făcute publice în martie 2020 cu prototipul de teste. De atunci şi până în prezent a fost o tăcere în acest sens.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/