fbpx

Năstase, despre alegerile anticipate din diasporă: „Faptul că CEC a sfidat justiția este o crimă și demonstrează captivitate politică”

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, susține că Comisia Electorală Centrală (CEC) „a sfidat justiția abrobând doar 5000 de buletine de vot pentru secțiile din străinătate”. Declarațiile au fost făcute pe pagina de Facebook a politicianului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Din nou mă conving că Diaspora noastră este unită, informată, pregătită pentru a face schimbarea Acasă. Ce oameni frumoși la chip, cuget și suflet, am întâlnit aici!

Faptul că CEC a sfidat justiția și astăzi a aprobat doar câte 5000 de buletine de vot pentru secțiile de votare din străinătate este o crimă și demonstrează totala captivitate politică a acestei instituții.

În cazul deschiderii a doar 150 de secții de votare în Diaspora Platforma DA a sesizat Procuratura Generală, CNA, PA și SIS în legătură cu acțiunile și inacțiunile unor membri ai CEC ce vizează procesul electoral. Dar, dincolo, de aceste acțiuni, după 11 iulie, toți cei care astăzi încalcă legea, limitând dreptul Diasporei de a vota, vor răspunde, inclusiv, penal.

Pentru că primul lucru pe care-l vom face fiind parte a unei guvernări pro-europene, naționale, cu adevărat democratice, va fi reformarea justiției în una independentă și eliberarea instituțiilor statului de elemente corupte și servile”, a spus Năstase.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button