/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/DOC/ Fără discoteci și alcool după 19:00. Măsurile instituite la Otaci, după bătaia dintre localnici

missing
25 iunie 2021, ora 17:49

Un set de măsuri administrative au fost instituite în orașul Otaci din raionul Ocnița în legătură cu bătaia de proporții care s-a produs ieri în localitate, la care au participat zeci de persoane. 

Membrii Comisiei Situații Excepționale s-au întrunit astăzi, la ora 15:00, la primărie, și au emis o hotărâre în acest sens. Aceasta conține următoarele prevederi:

– a interzice tuturor agenților comerciali realizarea băuturilor alcoolice după orele 19:00;
– a pune în sarcina mediatorului comunitar Plegco Maxim (cu acordul ultimului și compensarea orelor extra-serviciu) patrulare în comun cu organele Ministerului Afacerilor Interne.
– se interzice pe teritoriul orașului Otaci petrecerea discotecilor;
– a permite persoanelor minore aflarea în locuri publice doar în prezența însoțitorului matur, după ora 20:00;
– a stabili termenii de executare prezentei restricții în perioada 25 iunie – 9 iulie curent.

Amintim că un scandal s-a transformat într-o bătaie de proporții, cu pietre, la Otaci, unde au fost implicate mai multe persoane. Participanții au folosit spray lacrimogen, au lovit cu pumnii și picioarele pe toți în cale. Pentru că bătaia este de neoprit, trupele speciale de la Chișinău au fost solicitate la fața locului, scrie NordNews.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram