/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Dăruiește afecțiune printr-un click. Istoria soților Kochetov, care și-au păstrat iubirea in ciuda distanței

missing
25 iunie 2021, ora 21:49

Povestea familiei lui Igor și Angela Kochetov pentru Moldova este mai mult decât banală. În ultimii ani, soții au trăit într-o separare forțată din cauza dificultăților materiale și a nevoii de a pleca la muncă. În acest timp, Igor a trebuit să învețe să facă multe lucruri singur: – să gătească și să aibă grijă de casă. Activități în care îl ajută mult produsele din magazinul CasaCurata.md.

„Am cunoscut-o pe soția mea Angela la fabrică, ea venea în departamentul nostru și aduce documente. Părul roșu, temperamentală. Eram tineri, plini de pasiune. Ne-am căsătorit, în primul an de căsnicie s-a născut fiica noastră. Apoi, după 4 ani, a doua fiică. Acum pot spune că am 36 de ani de experiență în familie”, își amintește Igor Kochetov.

În anii 90, Igor a trebuit să lase o carieră promițătoare ca bijutier și să plece periodic la muncă pentru a-și hrăni familia.

„Am fost nevoiți să ne obișnuim cu faptul că trebuia să mergem constant undeva pentru a câștiga bani, pentru că aici nu erau locuri de muncă. Și iată așa mereu pe drum, ba unul pleacă și celălalt rămâne acasă, apoi celălalt pleacă”, spune bărbatul.

Copiii au crescut. Fiica cea mare s-a mutat în Rusia, are și ea o fiică. Și cea mai mică are propria familie. Igor nu își vede familia atât de des pe cât și-ar dori, dar speră că în curând se va revedea cu cei dragi.

„Cum să nu-ți lipsească copiii? Și nepoata s-a născut acolo. Nu am fost la naștere, nici la nuntă nu am ajuns din cauza distanței. Cea mai mică nepoată are peste 4 ani, ne-am văzut doar de două ori. M-aș bucura să ne adunăm toți împreună, mi-e dor de toți, aș vrea să ne adunăm la aceeași masă ca pe vremuri, să ne distrăm, să dansăm. Și soția, desigur. Când jumătatea nu-mi este alături, este plictisitor”, spune acesta.

Trăind separat de soție, Igor a învățat multe. Deși nu se prea pricepea în ale gătitului, acum coace cu îndrăzneală plăcinte și pârjoale.

„Acum o lună și jumătate am încercat să fac o plăcintă cu lapte condensat – mi-a reușit. Odată ce am încercat să fac un rulou de carne, a ieșit și el bine. Dar, în general, un set standard de burlac – ochiuri, omletă, colțunași, apoi altceva.

În timp ce soția sa lucrează în străinătate, eroul nostru și-a găsit un loc de muncă cu jumătate de normă acasă. Spune că e greu să te angajezi când ai peste 50 de ani.

„Mă trezesc la 4 dimineața pentru că mi-am găsit un loc de muncă, acolo trebuie să ajung devreme pentru a descărca. Camionul ajunge – descărcăm sau încărcăm. Reiese că am lucrat giuvaiergiu, dar acum nu mă pot angaja pe meserie, totul a devenit privat și acum la această vârstă sunt nevoit să lucrez ca hamal. Și nu întotdeauna vrei să mai faci ceva seara. Trebuie de dimineața să facă curățenie, să pun hainele la spălat”.

Igor comandă detergenți, la sfatul soției sale, prin magazinul online al companiei Сasa Curata.

„Fac comandă de detergenți la CASA CURATA online. Aici este detergent pentru vase, spală bine, săpun lichid. Am încercat – ne-a plăcut. Există un produs bun pentru aragaz, spală bine. Totul datorită soției, ea mi-a spus de acest site, cum să comand. Îmi spune că, în timp ce eu nu sunt acasă, poți sta liniștit, fără să fugi prin magazine, totul îți este adus direct acasă. Trebuie să gătești o cantitate mai mare, vii de la serviciu, totul este rece, ce să faci? Trebuie să-l pui în cuptorul cu microunde. Le încălzești, apoi trebuie să speli totul”, povestește Igor.

Prin intermediul magazinului online casacurata.md, rețeaua de magazine Casa Curată devine și mai aproape de fiecare oferind tuturor posibilitatea de a dărui grijă și atenție celor apropiați printr-un simplu click. Casa Curată livrează absolut gratuit în toată țara orice comandă care depășește suma de 299 lei.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram