‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 16 aprilie, 2024
24.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleParticipă la ultimul târg Cămara Fest din această vară

Participă la ultimul târg Cămara Fest din această vară

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Ultimul târg Cămara Fest va avea loc în acest weekend, 21-22 august, în Parcul „Alunelul” din sectorul Buiucani. Aproximativ 80 de producători autohtoni vor participa pentru a-și vinde produsele.

Producătorii vor aduce tot ce are agricultura noastră mai bun de la legume și fructe proaspete, uscate, procesate, cașcavaluri și brânzeturi autohtone, miere de albine, ceaiuri din plante naturale, vinuri produse de vinării mici, produse din patiserie, nuci, migdale, alune și multe altele.

Evenimentul este susținut de Federația Națională a Fermierilor și de Pretura Sectorului Buiucani și are menirea de a sprijini micii producători autohtoni care se confruntă cu o serie de probleme cum ar fi lipsa pieței de desfacere, reducerea mobilității urmare a pandemiei, lipsa suficientă de resurse pentru spriinirea sectorului agricol.

Farmecul evenimetelor este că la tarabă pe post de vânzători îi veți găsi pe producătorii autohtoni, iar vizitatorii îi vor putea întreba despre specificul și utilitatea produselor.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›