image
Sursa foto: captură video

Anatol Țăranu: „Oamenii votează comuniștii și socialiștii chiar dacă îi fură zilnic; Este un masochism social și politic”

Potrivit analistului politic Anatol Țăranu, o mare parte a alegătorilor din R.Moldova votează cu ochii închiși socialiștii și comuniștii, chiar dacă aceste partide stau în spatele celor mai mari scheme de corupție din ultimii ani.

„La noi, astăzi, Partidul Socialiștilor și Comuniștilor care au făcut bloc și care stau în spatele schemelor ilicite, ei, de fapt sunt părinții schemelor ilicite, la alegerile de pe 11 iulie vor fi masiv votați de către alegătorii R.Moldova. Un masochism social și politic în R.Moldova. Cetățenilor moldoveni le place când sunt furați ziua-ameaza mare în plină stradă, în plină desfășurare. E o problemă fundamentală care ține de sănătatea săcietății”, a declarat Țăranu în cadrul emisiunii „Secretele Puterii”

Țăranu susține că un stat care nu-și apără interesele propriilor cetățeni – este un stat eșuat.

„Credeți că întâmplător în ultimii ani în R.Moldova vertiginos începe să crească numărul oamenilor care cred că R.Moldova trebuie să se unească cu România? Fiindcă instituțiile R.Moldova de fiecare dată își demonstrează incapacitatea sa de a apăra interesele oamenilor. Statul valorează atâta timp cât este capabil să apere interesele cetățenilor acestui stat. Dacă nu este capabil – acest stat nu are dreptul la viață”, a concluzionat analistul.

Noutăţile partenerilor

comentarii: