image
Sursa foto: jurnal.md

PAS invocă o tentativă de a tipări pliante false în numele partidului

Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate la funcția de deputat, Andrei Spînu, susține că au fost informați despre „tentativa frăției penalilor și a altor oponenți de a tipări pliante false în numele PAS, care să mintă oamenii și să dezinformeze opinia publică”.

Potrivit lui, în următoarele două săptămâni vor fi mai multe provocări. În acest sens, Andrei Spînu a îndemnat oamenii să se informeze din surse sigure și să nu cadă în capcanele puse de hoți, transmite IPN. „Ei sunt disperați, ei vor fi alungați odată cu hoțiile și corupția pe care o apără. Ei sunt speriați și iraționali: împiedică votul cetățenilor peste hotare, clonează partide, zilnic produc minciuni și manipulări, acum deja decid să tipărească și să distribuie în toată țara materiale false din numele PAS”, menționează candidatul PAS într-o postare pe Facebook.

Acesta îi atenționează pe toți cei implicați că distribuirea de materiale false este o încălcare de lege. „Facem apel către toți cetățenii: fiți atenți, refuzați informațiile false și spuneți-le altora să nu creadă în minciuni”, mai menționează Andrei Spînu.

Acesta, de asemenea, a îndemnat oamenii să anunțe membrii PAS despre eventuale provocări. „Vorbiți cu rudele, prietenii despre PAS și convingeți-i să iasă la vot pe 11 iulie. Să nu lăsăm o grupare de hoți să împiedice venirea vremurilor bune”, a mai spus candidatul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: