image
Sursa foto: Getty Images

PSG e de neoprit pe piața transferurilor: a învins-o pe Chelsea și plătește o ”avere” pentru Achraf Hakimi

Achraf Hakimi, fotbalistul care a câștigat titlul cu Inter la primul sezon în Serie A, va juca la PSG stagiunea viitoare.

Italienii de la Gazzetta dello Sport anunță că mutarea fotbalistului de bandă, care poate juca atât fundaș lateral, cât și mijlocaș, la PSG este aproape realizată.

Transferul se va face pentru că Inter a acceptat să reducă pretențiile financiare și să-l lase Achraf Hakimi să plece pentru 70.000.000 de euro, sumă care rămâne impresionantă, dar care este cu 10.000.000 de euro mai mică decât cea solicitată inițial de clubul din Milano.

Suma de transfer poate chiar crește în anii următori, cele două cluburi discutând acum despre anumite bonusuri, acesta fiind, de altfel, singurul aspect care rămâne de rezolvat înaintea definitivării transferului.

Achraf Hakimi va încasa la PSG un salariu anual de aproximativ 8.000.000 de euro.

Cu fundașul marocan Inter va înregistra un profit important în doar un an. Clubul din Milano l-a cumpărat pe Achraf Hakimi în vara anului trecut, de la Real Madrid, pentru 45.000.000 de euro, cu 25.000.000 de euro mai puțin decât va încasa acum de la PSG.

Achraf Hakimi, pe care Inter este obligată să-l vândă pentru a acoperi bugetul, a fost dorit și de Chelsea, însă oferta superioară a celor de la PSG îl va trimite, dacă nu va apărea o problemă de ultim moment la tratative, la Paris.

Până acum, PSG a reuști un singur transfer, al lui Georginio Wijnaldum, însă în perioadă următoarea va fi anunțat oficial și Gianluigi Donnarumma.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: