Crunchyroll și Adult Swim anunță un nou trailer pentru „Fena: Pirate Princess”, disponibil din această vară

Adultul Swim și Crunchyroll dezvăluie din culisele de producție a „Fena: Pirate Princess”, un nou trailer și poster.

Foto: Crunchyroll

Difuzat la festivalul Annecy, „Fena: Pirate Princess” a fost selectat ca serie Work in Progress, cu un panou cu regizorul Kazuto Nakazawa și producătorul Rui Kuroki din studioul Production IG În timpul panelului, care este disponibil pentru participanții Annecy până la sfârșitul lunii iunie, cei doi și-au împărtășit inspirația pentru serie, anecdote distractive din producție și au prezentat detalii din culise, inclusiv o selecție de fundaluri, arta personajelor și multe altele. 

În ceea ce privește inspirația regizorului, Nakazawa citează manga shojo ca o influență majoră, „M-a făcut să vreau să fac un anime cu o aromă de manga Shojo în el”. El menționează, de asemenea, că „Fena: Pirate Princess” are aventură și acțiune „... dar practic este o poveste de dragoste”.

„Fena: Pirate Princess”, un produs original Crunchyroll și Adult Swim, urmărește aventurile lui Fena Houtman, în timp ce se află la fugă de pirați și de marina britanică și trebuie să se bazeze pe un echipaj de samurai japonezi pentru a-și descoperi secretele familiale ... și o comoară de neimaginat! Seria animată de jumătate de oră este regizată de Kazuto Nakazawa, iar Production IG servește ca studio de animație. 

Crunchyroll și Adult Swim au anunțat personajele principale și actorii japonezi:

  • Fena Houtman va fi narată de Asami Seto: Un orfan pozitiv, vesel, în ciuda trecutului ei traumatic. Cunoscută pentru pielea ei palidă și părul argintiu strălucitor.

  • Yukimaru va fi narat de Ryota Suzuki: garda de corp introvertită, cu mana katana, a familiei Houtman. El este extrem de protector față de Fena.

  • Shitan va fi narat de Takahiro Sakurai: Acest războinic de elită frumos poate ucide cu arcul și săgeata - sau cu aspectul său. Deși pare distanțat și la suprafață, își prețuiește foarte mult prietenii.

  • Karin va fi narată de Aoi Yuki: Crescută de o familie de fierari, Karin se apropie de tehnologie precum pușca ei, pe care o folosește cu mare efect în luptă.

  • Enju va fi narat de Gen Sato: geamănul mai mare al lui Kaede. Amândoi folosesc o suliță și wakizashi în luptă, sunt și prietenoși și răutăcioși, dar Enju simte că este mai de încredere decât fratele său mai mic.

  • Kaede va fi narată de Ryota Osaka: geamănul mai mic ale lui Enju. Amândoi folosesc o suliță și wakizashi în luptă, sunt și prietenoși și răutăcioși, dar Kaede simte că este mai bărbătesc decât fratele său mai mare.

  • Tsubaki va fi narat de Jun Osuka: cel mai vechi și mai matur membru al grupului, el gestionează energia sălbatică a tuturor. El este, de asemenea, bucătarul, dar când luptă, folosește o sabie ninja scurtă.

  • Makaba va fi narat de Shintaro Tanaka: acest munte de băiat preferă să se lupte într-o zonă apropiată cu articulații din alamă. Când nu se luptă, este bun și plin de blândețe.

  • Salman va fi narat de Manabu Muraji: Un cavaler mai în vârstă care a fost numit odată „Salman ofensivul” pentru că era atât de mortal cu o suliță. El o cunoaște pe Fena de când era o fată, deoarece a slujit la familia Houtman de ceva timp.

  • Otto va fi narat de către Hiroaki Hirata: Un alt cavaler mai în vârstă care a servit familia Houtman și posedă o poreclă intimidatoare din tinerețe "Otto Blitz“ pentru mânuirea sabiei lui rapidă.

Personalul principal în crearea serialului este: 

  • Original Story - Kazuto Nakazawa x Producție I.G

  • Director - Kazuto Nakazawa

  • Scenariu - Asako Kuboyama-Kajiura

  • Muzica - Yuki Kajiura

  • Producția muzicală - FlyingDog

  • Animație - Producția I.G

„Fena: Pirate Princess” va avea premiera simultană dublată în engleză pe Adult Swim’s Toonami și stream subtitrat pe Crunchyroll mai târziu în această vară. 

Despre „Fena: Prințesa pirat" 

Fena Houtman își amintește puțin despre copilăria ei. Orfană și crescută ca servitoare într-un bordel, viața ei se schimbă atunci când scapă pe o insulă de pirați unde descoperă adevărul din spatele familiei sale. Fena fiind singura în măsură să descopere secretele familiei sale și un formidabil echipaj de femei de pirați care o urmează, ea trebuie să-și merite locul de căpitan al echipajului ei de samurai pentru o mare aventură!


// console.log('no ads situation')