Cinci automobile rare, procurate în credit în Republica Moldova

Una dintre companiile de microfinanțare de la noi din țară, Mogo, a anunțat că în ultimii ani a reușit să ofere credite auto câtorva persoane, care au procurat automobile mai rar întâlnite pe drumurile din R. Moldova. 

Foto: poză-simbol

Iată care sunt cele mai speciale automobile finanțate de Mogo în Republica Moldova. 

Honda Legend, model din 1989

Honda și a creat un model pentru clienții clasei de mijloc care își doreau un sedan premium. Astfel au lansat Legend, cel care a fost poziționat în gama sa de modele peste Accord și care oferea mai mult lux în interior, dar și o ținută de drum confortabilă. 

Pontiac Solstice, model din 2006 

În anul 2004 Pontiac a anunțat la Salonul Auto Nord American roadsterul Soltice, acesta fiind și primul model cu două locuri al mărcii din anul 1988 atunci când a fost discontinuat Pontiac Fiero. În ciuda nominalizărilor pentru Mașina Anului în America de Nord și Designul Anului, ales de Asociația Jurnaliștilor Auto din Canada, Solstice a fost produs doar patru ani și a fost vândut în 65.000 de exemplare.


Mercedes-Benz G300 blindat, model din 1993

Produs în anul 1979, G-class este o legendă în gama Mercedes-Benz. Modelul s-a făcut remarcat datorită capacităților sale de a străbate cele mai dificile suprafețe de drum în diferite colțuri ale lumii. Deseori Mercedes-Benz G-Class era utilizat și ca automobil de escortă a celor mai importante persoane și beneficia și de o versiune blindată. 

Porsche Panamera, model din 2010

Urmând lansarea conceptului Porsche 989 lansat în anul 1989 și care nu a mai reușit să intre în serie în anii 90, Panamera este primul gran turismo din era modernă ce beneficia de patru locuri și un motor frontal.

Panamera a fost lansat de-a lungul celor două generații în diferite versiuni de putere, însă un lucru ce caracterizează toate modelele este practicabilitatea și dinamica la condus.

Mercedes-Benz CLK, model din 2001 

Lansat în anul 1997 pentru a concura cu BMW Seria 3 Coupe și Audi A4 Cabrio, Mercedes-Benz CLK era foarte asemănător după design cu E-Class chiar dacă tehnic era mai degrabă un C-Class. CLK a fost lansat inițial în varianta CLK 200 care avea un motor de doi litri pe benzină ce producea 136 de cai putere. Însă un pic mai târziu a fost anunțată și versiunea de performanță CLK 55 AMG care livra 342 de cai putere și care este la mare căutare și în prezent printre pasionații modelelor Mercedes-Benz.

Sursa: AutoBlog.md

P.


Pub