02:08:28 19.04.2024
Stiri

VIDEO // STIMULENT important pentru SPORTIVII OLIMPICII din R. Moldova. NGM Company: „Vom oferi premii de până la 1 000 000 de lei pentru MEDALIILE olimpice”

Actualitate 24.06.2021 16:20 Vizualizări3799 Autor: Ziarul National
VIDEO // STIMULENT important pentru SPORTIVII OLIMPICII din R. Moldova. NGM Company: „Vom oferi premii de până la 1 000 000 de lei pentru MEDALIILE olimpice”


NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive își propune să devină un prieten fidel al mișcării olimpice din repubica noastră. Declarația a fost făcută de către directorul companiei, Plamen Milanov, chiar de Ziua Mondială Olimpică, la prezentarea echipamentului în care sportivii moldoveni vor participa la Olimpiada de la Tokyo.

„La începutul acestui an, am convenit cu domnul Nicolae Juravschi că NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive, va asigura 1 200 000 de lei pentru susținerea sportivilor moldoveni. Am făcut deja ce am promis. Dar nu e totul, desigur. Compania noastră va continua și pe viitor să suțină sportivii moldoveni. Deja din acest nou devine pentru noi o tradiție. Orice sportiv care va aduce țării medalii de aur, argint și bronz, va primi premii din partea companiei noastre”, a declarat Plamen Milanov.

Mai mult, directorul companiei care administrează singurul site autorizat de pariuri sportive din R. Moldova a mai amintit că pentru a-i motiva pe olimpici, au fost pregătite prime solide pentru medaliile cucerite la Tokyo.

„Ne rămâne doar să le dorim succes olimpicilor noștri și sper că la revenirea lor în țară vom putea să le înmânăm primele pe care le-am promis: 1 000 000 de lei pentru aur, 500 000 de lei pentru argint, 250 000 de lei pentru bronz. De asemenea, compania va oferi câte 50 000 de lei și celor care se vor clasa pe locurile 4-10”, a precizat Plamen Milanov.

Intenția companiei partenere a fost salutată de către președintele Comitetului Național Olimpic și sportiv, Nicolae Juravschi.

„Este o noutate bună și un suport esențial pentru toți sportivii - cei care vor urca pe podiumul olimpic și cei care se vor clasa pe locurile până la 10. Sportivii cunosc acest lucru și e clar că este un suport material esențial pentru toți”, a spus Nicolae Juravschi.

În semn de recunoștință pentru aportul adus la dezvoltarea sportului național, Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Moldova a oferit partenerilor un set de insigne olimpice și mascota echipei Republicii Moldova la Tokyo. Mascota este o jucărie nostimă, care poartă numele de Drăgușor, având, la fel ca și dragonul dacic, prototipul său, cap de lup și trup de șarpe.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md