(video) Cinci filme pe care să le privești în acest weekend la cinematograful Cineplex din Chișinău

My Post (10)

Cinematograful Cineplex din Chișinău te invită să vizionezi în acest weekend cinci filme interesante. Vă așteaptă multă acțiune, comedie și aventură.

# TRĂIND PRINTRE DEMONI: E MÂNA DIAVOLULUI

„Trăind printre demoni: E mâna diavolului” dezvăluie o poveste îngrozitoare de teroare, crimă si o forță malefică necunoscută, care îi șochează chiar și pe experimentații investigatori din viața reală, Ed și Lorraine Warren. Unul dintre cele mai senzaționale cazuri din dosarele lor, începe cu lupta pentru sufletul unui tânăr băiat și îi duce apoi dincolo de tot ce mai văzuseră până acum, pentru a marca primul caz din istoria Americii în care un suspect de crimă invoca posesia demonică ca strategie de apărare.Vera Farmiga și Patrick Wilson revin în rolurile Lorraine și Ed Warren, sub îndrumarea lui Michael Chaves („Blestemul La Llorona”). Filmul îi mai are în roluri principale pe Ruairi O’Connor („Printesa spaniola” a lui Starz), Sarah Catherine Hook („Monsterland” al lui Hulu) și Julian Hilliard (seria „Penny Dreadful: City of Angels” si „The Haunting of Hill House”)

# HITMAN’S BODYGUARD 2: NEVASTA ASASINULUI

Garda de corp Michael Bryce își continuă prietenia cu asasinul Darius Kincaid în timp ce încearcă să o salveze pe Sonia, soția lui Darius.

https://www.youtube.com/watch?v=2r4expht2Jc

# PETER IEPURAŞUL: FUGIT DE ACASĂ

Thomas și Bea sunt acum căsătoriți și locuiesc cu Peter și familia sa de iepuri. Plictisit de viața din grădină, Peter merge în marele oraș, unde întâlnește personaje umbrite și ajunge să creeze haos pentru întreaga familie.

# FĂRĂ ZGOMOT 2

Familia Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) și-a părăsit casa unde au avut loc tragicele evenimente, și este acum nevoită să înfrunte terorile lumii exterioare. Mama și cei trei copii își continuă lupta pentru supraviețuire cu îndârjire, deși creaturile care vânează după zgomote nu mai sunt singurele pericole mortale care pândesc din întuneric…

# TOM ȘI JERRY

Tom and Jerry, în regia lui Tim Story, începe când Jerry se mută în cel mai luxos hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, forțând planificatorul disperat al evenimentului, pe tânăra Kayla, să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de șoricel. Lupta care urmează amenință să distrugă cariera ei, nunta și, în consecinţă, hotelul în sine. Dar în curând apare o problemă și mai mare: un angajat diabolic şi ambițios conspiră împotriva celor trei. Un amestec de animație clasică și acțiune live, noua aventură pe marele ecran a lui Tom și Jerry aduce personajele legendare pe un teren nou și le obligă să facă ceva de neimaginat: să lucreze împreună pentru a se salva.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente