Fiind multimiliardar, Elon Musk locuiește într-o casă arendată cu o suprafață de 6×6 metri pătraţi

Șeful Tesla și SpaceX, Elon Musk, în ciuda averii sale de peste 170 de miliarde de dolari, nu are o casă permanentă. După cum rezultă dintr-o investigație făcută de Teslarati, el locuiește într-o casă prefabricată, modulară, cu un preț de 50.000 de dolari, o sumă chiar mai mică decât costul unor mașini electrice Tesla.

Elon Musk a anunțat anterior că și-a vândut toate bunurile imobile pentru a se muta în Texas, mai aproape de afacerile sale. În California, el a păstrat o singură casă, dar este folosită pentru evenimentele executive ale Tesla.

Iar într-o postare recentă pe Twitter a dezvăluit că el trăiește într-o casă în valoare de aproximativ 50 de mii de dolari în Boca Chica, Texas.

https://twitter.com/elonmusk/status/1402718368633745410

Teslarati a aflat că a sa locuinţă este una de tipul celor care se asamblează rapid, prefabricate, cu panouri din beton şi oţel, de la compania Boxabl, și încă în versiunea de bază, cea mai accesibilă – Casita. Suprafaţa sa este de doar 6×6 metri pătraţi.

Principalul avantaj al acestui design de construcție este considerat mobilitatea: casa poate fi ușor demontată și transportată într-o locație nouă. Mai mult, Musk nu a cumpărat-o, dar o închiriază de la propria companie SpaceX!

Informațiile surselor Teslarati sunt confirmate indirect de declarațiile companiei Boxabl. Într-unul dintre videoclipurile promoționale a făcut aluzie la un “client special din Boca Chica” și legătura sa cu SpaceX.

https://twitter.com/engineers_feed/status/1367548452633206789
https://www.youtube.com/watch?v=qVV6CyGJgZo

Vezi şi: (video) Pont de la Elon Musk. Momentul când este cel mai avantajos de cumpărat o maşină Tesla

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/