/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Filip spune că după alegerile anticipate, PD-ul nu va merge la negocieri cu Blocul Comuniștilor și al Socialiștilor și membrii Partidului Șor

missing
24 iunie 2021, ora 21:01

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, susține că, după alegerile parlamentare anticipate din data 11 iulie, nu va sta la masa de negocieri cu reprezentanții Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, dar nici cu membrii Partidului Șor. O declarație în acest sens a fost făcută în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

„Noi o să asigurăm o majoritate pro-europeană. categoric nu o să intrăm în discuții cu blocul Comuniștilor și al Socialiștilor. Categoric nu o să discutăm cu Șor. Lucrul acesta îl spunem destul de tranșant”, a precizat politicianul.

Totodată, Pavel Filip a menționat că nicio formațiune politică nu va lua majoritatea voturilor la scrutinul electoral.

Întrebat dacă își va da demisia în cazul în care PDM nu va ajunge în noul Parlament, Pavel Filip a evitat să ofere un răspuns clar, spunând că este convins că formațiunea pe care o conduce va trece pragul electoral.

„PD va trece pragul electoral. Nu va fi așa un scenariu. Este o decizie pe care o să o iau eu personal”, a răspuns Filip.

Alegerile parlamentare anticipate se vor desfășura pe data de 11 iulie. În cursa electorală au fost înregistrați 23 de concurenți electorali.

Ediția din această seară a emisiunii „Politica Nataliei Morari” poate fi urmărită mai jos:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram