Ultimul iPhone 12 a fost înmânat. Vezi cine este norocosul câștigător

Ultimul iPhone12, din cele 10 telefoane puse în concurs, a fost înmânat doamnei Olga Ceban, câștigătoarea cu nr. 10 din cadrul Campaniei Promoționale dedicată creditelor de consum fără gaj. 

Foto: Mobiasbanca - OTP Group

”La noi, la moldoveni, vara este despre reparație. Ne doream de mult timp să construim o anexă la casă, iar pentru materialele de construcție aveam nevoie de bani. Am venit la Mobiasbanca – OTP Group, căci procesul este unul rapid și sigur. Am rămas plăcut surprinsă aflând că am câștigat un iPhone12. După ce finisăm reparația vom pleca în vacanță și, la sigur, vom face poze frumoase cu acest telefon.” – ne spune Olga Ceban, client Mobiasbanca – OTP Group.


”Încrederea clienților este unul dintre cele mai prețioase rezultate pe care le putem obține în activitatea noastră, iar faptul că dna Olga a ales Mobiasbanca – OTP Group pentru a-și pune dorințele pe upgrade, ne bucură foarte mult. I-am oferit o soluție financiară rapidă, simplă și comodă, care i-a purtat noroc, dna Olga devenind câștigătoarea cu nr. 10 a campaniei noastre. Și așa cum atât gadgeturile, cât și serviciile bancare la distanță sunt o parte indispensabilă a vieții contemporane, suntem siguri că noua soluție OTP Internet și Mobile Banking ne va aduce și mai aproape de clienții noștri.” declară Dan Morcov, director al sucursalei nr. 1 Stejaur.


Acum este cea mai potrivită perioadă pentru a-ți pune dorințele pe upgrade!

Aplică până pe 31 Iulie 2021 pentru un credit de consum fără gaj, online sau în orice sucursală a băncii, și beneficiază de o rată a dobânzii avantajoasă - de la 2% anual, ZERO comision de analiză dosar și aprobare rapidă de la 15 minute.

Aplică online pe mobiasbanca.md.

Pune-ți dorințele pe upgrade
cu Mobiasbanca - OTP Group





// console.log('no ads situation')