(video) Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselskii îi mulțumește Maiei Sandu pentru „dozele de vaccin anti-Covid” trimise în regiune

Vadim Krasnoselskii a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că toate dozele de vaccin ajunse în regiunea transnistreană au fost livrate la inițiativa președintei Maia Sandu, de rând cu alte „ajutoare umanitare oferite de către partenerii externi”.

Foto:

„Pfizer, AstraZeneca și două vaccinuri chinezești, Sinovac și Sinopharm, care au ajuns în regiunea transnistreană, reprezintă un exemplu de ajutor umanitar. Eu voi spune deschis, aceasta este hotărârea Maiei Sandu. 

Din tot ajutorul care vine în Republica Moldova din partea organizațiilor internaționale, Maia Sandu alocă 10% pentru regiunea transnistreană.

Îi sunt recunoscător pentru această decizie și sper că această colaborare va continua”, a declarat liderul de la Tiraspol.

La începutul lunii martie, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au anunţat că circa 1800 de doze de vaccin oferit de către România, din lotul de 21.600 de doze, au ajuns în regiune. Și părți din următoarele donații erau livrate cetățenilor din stânga Nistrului. 



Pub