16:31:44 28.03.2024
Stiri

VIDEO // NGM Company a oferit PREMII sportivilor, care au obținut MEDALII de aur și bronz la Campionatul Mondial de haltere

Actualitate 23.06.2021 13:42 Vizualizări4094 Autor: Ziarul National
VIDEO // NGM Company a oferit PREMII sportivilor, care au obținut MEDALII de aur și bronz la Campionatul Mondial de haltere


NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive, continuă tradiția frumoasă de a premia performanțele sportivilor moldoveni. De această dată, de cecuri s-au învrednicit campionul mondial la haltere printre tineri, Tudor Bratu și medaliata cu bronz la mondiale, Teodora Hîncu.

Pentru medalia de aur, Tudor Bratu a primit 10 000 de lei.



„Am fost sigur pe propriile forțe, am mers la campionat cu scopul să cuceresc doar medalia de aur. Cred că sunt mândria Republicii Moldova”, a declarat campionul mondial la haltere.

Tudor Bratu s-a clasat pe prima poziție la stilul aruncat, cu un rezultat de 191 de kg, iar la stilul smuls, cu 155 kg, a obținut locul II.



La același campionat, desfășurat la Tașkent, Uzbekistan, Teodora Hîncu a cucerit bronzul în categoria de greutate 45 kg. Tânăra a primit un cec de 5 000 de lei.

„Consider că intenția Loteriei Naționale de a ajuta sportivii este foarte bună, deoarece îi încurajează și le dă o motivație pentru a continua”, spune tânăra halterofilă.

NGM Company a oferit premii în sumă de 10 000 de lei și, respectiv, 5 000 de lei și antrenorilor performerilor.

„Acest suport financiar este ca să-i încurajeze și să-i motiveze pe antrenori să continue munca lor nobilă de pregătire a campionilor și viitorilor campioni”, a declarat reprezentantul NGM Company, Alexandru Gîscă.



„Sportul presupune cheltuieli mari. Sportivul are nevoie de bani și pentru viața de zi cu zi. Este foarte plăcut, când există susținere din partea businessului”, a venit cu un mesaj de mulțumire antrenorul Andrei Reuțchii.

Până acum, NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive a premiat cinci halterofili, dintre care trei au obținut medalii la campionatul european de profil. Partenerul Federației de haltere oferă 10 000 de lei pentru o medalie de aur, 7 000 de lei pentru argint și 5 0000 de lei pentru bronz.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md